Ce taxe plătesc ca persoana fizica autorizata?

Prin abonare la newsletter-ul Ghid PFA poti descarca  studiul de 11 pagini in care poti vedea ce taxe plateste un salariat, o persoana fizica autorizata si o societate comerciala.

Studiul te poate ajuta sa iei  decizia potrivita in alegerea formei juridice pentru activitatea economica pe care doresti sa o realizezi.

Orice activitate economica desfasurata permanent, ocazional sau temporar in Romania de catre persoane fizice trebuie sa fie inregistrata si autorizata la Registrul Comertului. Ca urmare e foarte important sa stii inainte sub ce forma juridica platesti mai putine taxe la buget.

Am rezervat ultima pagina a ghidului pentru un tabel comparativ de taxe mai usor de inteles.

Introdu in coloana din dreapta numele si emailul tau si in cateva minute vei sti pentru cine muncesti si ce ai de facut mai departe.

P.S. In urmatorul articol vom arata, pe baza unui exemplu concret, solutia optima prin care vei plati mai putin la bugetul de stat.

ContApp trimite automat e-facturi

Economist și antreprenor, absolvent ASE, Facultatea de ​Contabilitate și ​Informatică de ​Gestiune. Din 2010 sunt specializat în ​contabilitatea și fiscalitatea persoanelor care desfășoară activități independente (PFA, PFI, II, Profesii liberale) sau obțin venituri din alte surse (chirii, investiții etc). În 2012 am înființat site-ul Gestiunepfa.ro, una dintre sursele principale de informații pentru cei interesați, iar din 2021 am lansat aplicația ContApp - platformă online de management fiscal-contabil pentru PFA și Profesii Liberale.

Leave a comment