Ghid PFA face 4 ani – reducere 40%

In aceste zile  calduroase de august,  Ghid PFA implineste 4 ani.

Am inceput Ghid PFA in 2012, cu scopul de a transmite din cunostintele si experienta pe care le aveam ca antreprenor si economist. Dar mai ales pentru a invata mai mult.

Inceputul a fost timid si dificil, ca orice inceput. Pe de-o parte, eram entuziasmat ca pot comunica si ca pot ajuta oameni care sunt ca si mine. Pe de alta parte m-am aventurat intr-un teritoriu cu multe necunoscute.

Interesul pentru IT si expertiza acumulata ca economist, au condus la urmatoarele rezultate:

  • Peste 200,000 de vizitatori unici in ultimul an, care au cautat si au gasit informatia de care aveau nevoie,
  • Pagina de Facebook urmarita de aproape 1900 de intreprinzatori,
  • 1 material gratuit si 3000 de abonati la newsletter, 
  • Peste 1500 de comentarii pe site,
  • 50 de articole publicate, unele cu mii de distributii pe retelele sociale,
  • Gestiunepfa.ro este in top cautari  google pe mai multe cuvinte cheie,
  • 3 ghiduri la vanzare, cumparate de peste 2000 de persoane in special din categoria liber profesionistilor, notarilor, avocatilor, doctorilor, inginerilor si spre mirarea mea, multi experti contabili :).
  • Doar 5 clienti au solicitat rambursarea contravalorii ghidului si 3 dintre acestia  pentru ca s-au razgandit (probabil dupa ce au citit ghidul). A fost si un inginer care a vrut, intr-o propozitie,  banii inapoi,  fara sa enunte vreun un motiv anume. Si a primit banii imediat. Nu banii sunt scopul.
  • De la mijlocul lunii iulie 2016 am inaugurat si serviciul de consultanta prin email, cu abonamente la 1, 3, 6 si 12 luni.

In concluzie, Ghid Pfa s-a dezvoltat odata cut tine! Intrebarile tale m-au tinut in priza si m-au determinat sa invat si sa dezvolt si mai mult acest proiect.

Cu aceasta ocazie  iti ofer o reducere de 40% la orice produs sau serviciu de care ai nevoie in afacerea ta.

Banner in articol reducere pfa

Apasa pe fotografia de mai sus, intra in magazin, alege si adauga in cos un ghid sau un serviciu de consultanta si la finalizare comanda apasa pe link-ul albastru: „Aveți un Cupon de Promoție? Click aici pentru a introduce codul cuponului.”

Ce urmeaza in urmatorul an la Ghid PFA:

  • Extinderea caietului practic cu exemple  pentru fiecare activitate: de comert, productie, agricultura, etc.
  • In acelasi caiet vor fi si exemple de inregistrare si declarare a diferetelor situatii pe care le intalnesti: credit, leasing, imprumuturi, importuri, tva, etc.
  • Acoperirea unui numar mai mare de contribuabili care au venituri din activitati independente – din drepturi de autor, din chirii, persoane fizice independente.
  • Realizarea si promovarea unui software de gestiune accesibil online (caut partener, expert in programare).

Cel mai imbucurator pentru mine, este atunci cand primesc un email de la o persoana, care imi multumeste pentru ca a gasit pe site raspunsuri clare la nelamuririle pe care le avea.

Multumesc si,

Mult succes!!

Daca ai intrebari, nelamuriri.., nu ezita sa ma contactezi, la telefon sau pe email.

Economist și antreprenor, absolvent ASE, Facultatea de ​Contabilitate și ​Informatică de ​Gestiune. Din 2010 sunt specializat în ​contabilitatea și fiscalitatea persoanelor care desfășoară activități independente (PFA, PFI, II, Profesii liberale) sau obțin venituri din alte surse (chirii, investiții etc). În 2012 am înființat site-ul Gestiunepfa.ro, una dintre sursele principale de informații pentru cei interesați, iar din 2021 am lansat aplicația ContApp - platformă online de management fiscal-contabil pentru PFA și Profesii Liberale.

Leave a comment