ContApp preia ștafeta de la Ghid PFA

De la 1 Octombrie 2022 am mutat tot conținutul Ghid PFA pe site-ul ContApp. După 10 ani, Ghid PFA predă Contapp.ro ștafeta și obiectivul de a rămâne una dintre sursele principale de informații fiscal-contabile pentru PFA și Profesiile Liberale din România.

Instrucțiuni pentru utilizatorii Ghid PFA

  • Articolele de pe site-ul Ghid PFA le găsești aici;
  • Secțiunea Ghidurile Mele o poți accesa de aici;
  • Secțiunea de consultanță este pentru moment suspendată. Ne poți adresa întrebările tale direct la [email protected];
  • Istoricul de facturi și de comenzi îl găsești aici unde poți folosi emailul și parola veche.

Pentru a accesa ghidurile la care ești abonat este nevoie să-ți creezi un cont iar dacă ai unul creat să modifici parola:

Important! Te rog să folosești aceeași adresă de email folosită și la comanda ghidului.

  • Te rog verifică aici dacă ai cont creat pe contapp.ro;
  • Dacă ai cont și nu mai știi parola, o poți schimba de aici;
  • Dacă nu ai cont atunci creează-ți unul de aici.

Nu ezita să ne contactezi dacă întâmpini orice dificultate.

ContApp și Ghid PFA

Platforma de management fiscal-contabil ContApp este rezultatul firesc al colaborării noastre de peste 10 ani cu zeci de mii de antreprenori care desfășoară activități independente și persoane fizice care obțin venituri din diverse surse, pe teme de contabilitate și fiscalitate a activității.

Aplicația online de contabilitate în partidă simplă, ContApp, are la bază binecunoscutele Ghiduri PFA. Ea structurează, securizează și simplifică toate operațiunile contabile în partidă simplă și asigură complianța cu Codul Fiscal și legislația în vigoare.

Prin funcția ei implicită de standardizare fiscală, aplicația ContApp elimină greșelile și erorile frecvent întâlnite, care pot genera pierderi sub formă de dobânzi, penalități și amenzi. Informația corectă înseamnă putere și siguranță.

Mergi la sigur cu ContApp!

Economist și antreprenor, absolvent ASE, Facultatea de ​Contabilitate și ​Informatică de ​Gestiune. Din 2010 sunt specializat în ​contabilitatea și fiscalitatea persoanelor care desfășoară activități independente (PFA, PFI, II, Profesii liberale) sau obțin venituri din alte surse (chirii, investiții etc). În 2012 am înființat site-ul Gestiunepfa.ro, una dintre sursele principale de informații pentru cei interesați, iar din 2021 am lansat aplicația ContApp - platformă online de management fiscal-contabil pentru PFA și Profesii Liberale.

Leave a comment