Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Pentru ca am un furnizor la care uneori este posibil, ca intr-o zi, sa fac mai multe plati dar nu toate deodata ci in mai multe intervale de timp (o achizitie dimineata, alta seara, etc) ca la sfarsit de zi ( sau noaptea) sa apara factura incarcata in sistem-ul lor (de unde o descarc). Desi eu fac fiecare plata cu cardul PFA-ului, se emite o singura factura pentru toata ziua (in care este posibil sa fie 2-3 plati din ziua respectiva). Singura mea problema pentru o astfel de factura generala este ca uneori in extrasul de cont platile le gasesc in zile diferite, desi acestea sunt asezate intr-o singura factura de la furnizor.
Prin urmare, cand trec factura in ContApp si apoi fac plata, justific plata cu extrasul pe luna August, spre exemplu si pun numarul 8, dar nu stiu ce sa pun la data pentru ca o plata apare pe 4 august, iar cealata pe 5 august (spre exemplu) pentru acea factura. Cum ar trebui sa procedez in acest caz, sa fac ceva diferit sau ce data sa pun, 4 aug (prima data) sau 5 aug (ultima data din extras)?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.