Buna ziua,
PFA înființat anul trecut la final de noiembrie, zero activitate pe anul 2025 (2 lei cheltuieli cu schimbarea pin la ATM).Doar din 2026 luna februarie Am inceput sa am activități(facturi,plati etc). Am depus D212 DU prin portalul e-guvernare cu certificat digital. Am omis la data începerii activității sa trec ceva, este trecut doar la data document cel de pe certificatul de înregistrare, iar la număr document am trecut seria aceea cu B5... in loc de numărul F2025(deși am înțeles că mai nou de anul acesta s-ar trece ceva număr de rezoluție de la ONRC)...este necesar sa depun rectificativa sau sa las așa și anul viitor sa continui cu aceelasi număr trecut la număr document că în această declarație? Daca trebuie sa schimb ceva, la numar document ce trebuie trecut exact ? Ca am auzit tot felul de varainte de la acea serie de pe certificat, numar de ordine de la ONRC, mijlocul numarului de ordine de la ORNC, numar de rezolutie de la ONRC....totul foarte confuz. Mentionez ca dpdv al sumelor nu trebuie rectificat nimic.