Buna ziua prieteni, am cateva intrebari privind un pfa si nimeni pana acum nu a reusit sa ma lamureasca:
- Am fost verificat anul trecut in iulie ca nu am pus declaratia pe 2020 si 2021, pe prima o aveam si platisem a 2-a nu am apucat si mi-au transmis ca nu o mai pot adaug ci o sa o faca ei, a trecut 1 an si in spv nu am nimic. Ce sa fac?
- Am luat granturi si am primit in 2022 suma, cum le adaug in contabilitate? Le trec in registrul de incasari si plati si nu declar aceea suma la anaf, sau cum se procedează?
- E-mail pe care il folosesc pentru meema, nu prea il folosesc si as vrea sa stiu cat timp trebui sa urmaresc platforma meema sa nu am ceva notificari? Intru zi de zi, atata timp cat mailul nu prea il folosesc si e enervant. Cand e termenul de finalizare prin care sa nu mai imi fac griji pt alea 3 zile?
- Daca am plecat in strainatate si pfa-ul nu prea il mai folosesc, trebuie sa declar ceva anual ca un fel de parcare? Sper ca într-o zi sa il redeschid, dar momentan nevoia te împinge sa pleci din tara.
Va mulțumesc pentru răspunsuri, o zi placuta.