Bun venit în Universul creat
chiar de către cei care utilizează ContApp!

Aici este locul unde promisiunile ContApp sunt puse față-n fată cu ceea ce experimentează și spun despre noi clienții noștri!

4,8
Bazat pe 464 recenzii
Showing 3 of 464 reviews (1 star). See all 464 reviews
 1. Cristinel-Daniel (Client ghid)

  De ce n ati spus ca este doar o prezentare online si nu un fisier mai usor de citit, inclusiv pe telefon?Ar trebui si plata sa fi fost la fel, dupa ce citeam ub capitol va luati parte din bani, aici nu vorbim de suma ci de modalitatea cum v ati facut reclama!

  Ghid complet pentru administrarea activității PFA, PFI, ÎI, ÎF și Profesii Liberale.Ghid complet pentru administrarea activității PFA, PFI, ÎI, ÎF și Profesii Liberale.

 2. Anonim

  A fost inutil. As fi dorit sa existe mai multe exemple pentru diferitele tipuri de pfa si de asemenea sa existe explicatii la fiecare exemplu in parte.

  Ghidul de completare a Declarației Unice pentru toate veniturile. Cu exemple și studii de caz.Ghidul de completare a Declarației Unice pentru toate veniturile. Cu exemple și studii de caz.

 3. Anonim (Client ghid)

  Va multumim pentru raspuns.
  Ne pare rau ca nu v-a ajutat. V-am trimis un email prin care va rugam sa ne transmiteti contul dvs IBAN si banca la care e deschis pentru a va returna banii platiti pe Pachet.
  Ne-am fi bucurat sa ne spuneti care e motivul nemultumirii dvs, dar nu sunteti obligata sa o faceti.
  Ne asumam in totalitate responsabilitatea pentru ca poate nu am fost suficienti de clari cu ceea ce Pachetul ofera sau cum poate fi utilizat.

  Ghid complet pentru administrarea activității PFA, PFI, ÎI, ÎF și Profesii Liberale.Ghid complet pentru administrarea activității PFA, PFI, ÎI, ÎF și Profesii Liberale.